Hvordan jeg redigerer mine bilder til instagram

Siden slutten av april har jeg funnet en type bildestil som jeg synes er veldig fin. Det finnes mange forskjellige profiler der ute. Og mange har fine bilder med ett filter som passer til alle bildene. Jeg har et rosegull-filter på min profil og ønsker å dele med dere hvordan jeg redigerer bildene mine. Og tips til andre filter dere kan bruke.

» Lightroom

Jeg bruker Lightroom både på mobiltelefon og på Macbook. Jeg har synkronisert begge så jeg kan redigere bildene fra mobil og ønsker jeg å være mer nøye kan jeg bruke Macbook. Det er absolutt verd pengene. For med ett tastetrykk kan du redigere bildene dine. Lightroom koster litt å bruke, men det er absolutt verd hver eneste krone. Du kan lage egne filter blant annet og man kan redigere bildene utenom filter også, men det skal ikke jeg gå mer innpå.

» Redigeringen

Jeg fant Rosegull-filteret mitt på YouTube. Det ligger tilgjengelig der inne sammen med en hel haug andre filter som man kan kopiere og lage et filter ut av slik at man er klar for de neste bildene som kommer. Jeg fant mitt inne på denne videoen. Søker du mer på profilen kan du finne andre typer filter som kan passe til din type profil.

» Bruker du Lightroom? Hvilket filter har du?

Del