Ønskeliste: Barnerommet

Som student har man ikke så mye å rutte med, men man kan alltids drømme seg bort i den store internett-verden. Jeg har gjort akkurat. det. Og det er så mye fint å finne hos barna fortiden. Dette innlegget er min ønskeliste akkurat nå til barna. Jeg prøver å finne interiør som har en jordlige farger. Jeg er ikke så glad i spreke farger i alle fall på interiør. Så jordlig, grått, svart og beige er mine absolutt fargekoder til det meste.

» Sengesett

Vi har to sengesett hver til barna. Vi legger det opp til at når det ene trekket er på kan det andre vaskes og legges tilbake før det skal byttes på sengen igjen. Men i det siste har sengeklærne blitt godt brukt og de begynner å bli ødelagte rundt kantene. Derfor ønsker jeg meg nye sengesett til barna. Disse falt jeg hardt for.

» Reading nook

Denne er kanskje en gammel nyhet, men jeg har falt helt pladask for disse igjen. Jeg drømmer meg så bort i leken som kan finne sted i slike. De er perfekte for å skape en koselig atmosfære for lesing, rollelek eller når man ønsker å ta det med ro fra hverdagen og gjemme seg en liten stund.

» Gardiner

Gardinene vi har på barnerommet fungerer godt mot lyset om sommeren. Men siden vi har fått rullegardiner tar de også mye av lyset. Gardinene vi har nå er fra da barna var små. Jeg synes de gir et mer barnlig uttrykk enn ønsket. Så jeg ønsker meg en mer jordlig farge til et par nye gardiner.

Hvilke favoritter har du til barnerommet? Hvor liker du å vindusshoppe?

Del