Påskeferie 2018

I det jeg tok i kameraet igjen på nyåret la jeg merke til bilder jeg ikke har vist fram enda. Instagram har vært så heldig å fått sett dem tidligere. Så følg meg gjerne der for å få se hverdagsbilder litt tidligere enn inne på bloggen. I fjor lagde vi hinderløype til barna. Det fikk skigåing til å virke mer spennende. Vi hengte også opp bjeller i trærne som var såpass langt nede at barna kunne ringe med dem. Vi brukte også skistavene for å lage hinder som de skulle bøye seg under. Det er så mange muligheter for å gjøre ski mer spennende og jeg husker godt at dette var året jeg ble mer glad i ski og kjøpte meg helt nye når vi kom hjem fra fjellet. Er du som meg kan det å lage hinderløype gjøre noe som en gang var skummel til noe moro!

Når jeg ser på bildene igjen kan jeg huske følelsen av å være sammen med familien på hytta, spise appelsiner og nyte de varme solstrålene fra sola. I år er jeg så heldig å skal skrive bachelor og siden påskeferien er senere på året blir det ikke hyttetur på meg i år. Men jeg skal leve meg tilbake med bildene fra fjoråret.