Vårt minimalistiske soverom

Soverommet vårt er ett av de minste rommene i leiligheta. Vi har plass til sengen og stort sett det. Dette fungerer godt for oss da vi bruker mesteparten av tiden inne på stuen uansett. Så vi har minst mulig inne på rommet og har noe oppbevaring under sengen som fungerer godt for oss.

Det er heller ikke lenge siden satte vi opp hyllen på veggen og den bruker jeg når jeg trenger litt ro og fred fra stuen til å arbeide med skole eller sosiale medier. Jeg bruker den mest til å kunne stå når jeg arbeider på datamaskinen min.

Del

1 Comment

 1. 15/08/2019 / 10:51

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ——————————————————
  Check here: https://www.good-webhosting.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *