Barnas Bydag i Trondheim

Barnas bydag ble en stor hit hos barna. Vi kom oss i gang litt seint så vi måtte se bort fra dagsplanen vi egentlig hadde sett for oss. Vi startet med å se innom Lek og Undring i Kongsgården Barnehage. Det var her vi brukte mesteparten av dagen vår. Barna digget de ulike materialene som fantes der. Som barnehagelærerstudent var det også moro å få inspirasjon og jeg skrev bacheloroppgaven min om gjenbruksmaterialer, så var veldig moro å se hva ReMida hadde funnet på.

Etter å ha vært på Lek og Undring gikk vi videre inn til byen på barnedisco, men ble litt skuffet da vi fant ut at det ikke var vanlig disco, men heller minigolf. Hadde vi hatt bedre tid hadde vi nok tatt en runde med minigolf da det så utrolig moro ut med neonlys, men barna hadde alt bestemt at vi skulle på dukketeater.

Barnas bydag er absolutt å anbefale. Et lite tips er å planlegge dagen. Se på de ulike arrangementene som finnes og sett opp en dagsplan. Det var også bondens market i byen, men vi valgte å fokusere på barna og hva de hadde lyst til. Håper på et like bra arrangement til neste år!